ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ο Πρύτανης του Νεάπολις χαιρέτησε τις εργασίες του ICSIMAT 2018

October 24, 2018

Την έναρξη των εργασιών του International Conference on Strategic Innovative Marketing and Tourism 2018 χαιρέτησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, καθ. Παντελής Σκλιας.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στη Λίμνη Βουλιαγμένης στην Αθήνα, παρουσία Δημάρχων και άλλων κρατικών αξιωματούχων, καθώς και της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας στα πεδία του τουρισμού και του μάρκετινγκ. Ο Πρύτανης του Νεάπολις αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του συνεδρίου και στην ερευνητική συνεισφορά του, ενώ ευχαρίστησε την συντονίστρια, καθ. Ανδρονίκη Κάβουρα, για την πρόσκληση. Το συνέδριο απευθύνθηκε τόσο σε ακαδημαϊκούς όσο και στη τουριστική βιομηχανία, αφού τα πορίσματά του δημιουργούν μια διαδραστική βάση χρήσιμων επιστημονικών εργαλείων. Ειδική αναφορά ο Πρύτανης του Νεάπολις έκανε στις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται στη Κυπριακή Δημοκρατία και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τουρισμού και στην περίπτωση της Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Νεάπολις στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων συνιστά απαραίτητο εργαλείο για τη κατοχή της αντίστοιχης θεωρητικής και εμπειρικής γνώσης.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις εκπροσώπησε στις εργασίες του συνεδρίου ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας.

LATEST NEWS

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, έπειτα από την πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Εξωτερικών, σχετικά με την παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές/τριες...

March 21, 2023