ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο ενώνουν δυνάμεις

November 8, 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του κ. Αντρέα Κεττή, επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητή Παντελή Σκλιά, μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και εκπροσώπους των φοιτητών.

Έμφαση δόθηκε στην συνδρομή της πανεπιστημιακής κοινότητας του Νεάπολις στην ενημέρωση των νέων ανθρώπων και της τοπικής κοινωνίας για ζωτικά θέματα της Ενωμένης Ευρώπης με στόχο την αύξηση της συμμετοχής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο Πρύτανης του πανεπιστημίου επιβεβαίωσε τη βούληση του ιδρύματος να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση των φοιτητών και της τοπικής κοινωνίας για τη σημασία των ευρωεκλογών και των ευρωπαϊκών θεσμών γενικότερα. Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκαν κοινές πρωτοβουλίες ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024