ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Το Πανεπιστήμιο βραβεύτηκε με 2 Bronze Αwards από την BOUSSIAS Cyprus

Το Πανεπιστήμιο βραβεύτηκε με 2 Bronze Αwards από την BOUSSIAS Cyprus

September 29, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι στην περήφανη θέση να ανακοινώσει πως βραβεύτηκε με 2 Bronze Αwards από την BOUSSIAS Cyprus στην τελετή βράβευσης για τα Cyprus Education Leaders Awards 2021! Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο βραβεύτηκε στους τομείς της “Καινοτομίας στη Διδασκαλία” και “Διαχείρισης έκτακτης ανάγκης – Covid Conscious”.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, η τελετή απονομής των Cyprus Education Leaders Awards 2021, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η BOUSSIAS Cyprus και παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου.

Οι προσκεκλημένοι χειροκρότησαν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την προσφορά και την καινοτομία τους στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τα Cyprus Education Leaders Awards 2021 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας Κύπρου, της ΟΕΛΜΕΚ, του YOUTH BOARD OF CYPRUS, της ΠΟΕΔ και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Κύπρου.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024