ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Πανεπιστημίου στην ACADEMIA EDUCATION FAIR της 82ης ΔΕΘ

September 26, 2017

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στην ACADEMIA EDUCATION FAIR που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. To περίπτερο του Πανεπιστημίου Νεάπολις επισκέφθηκαν πολιτικοί αρχηγοί, θεσμικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων, ενώ εκατοντάδες κόσμου ζήτησαν πληροφορίες για τις σπουδές στην Κύπρο και  τα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, και πήραν μέρος στην μεγάλη κλήρωση με έπαθλο μία υποτροφία και άλλα δώρα.

Ο κ. Μιχαήλ Μιχαήλ, Business Development Manager του Πανεπιστημίου Νεάπολις, με τον Κοσμήτορα της Σχολής Νομικής Καθ. Αντώνη Μανιτάκη και τον κ. Ανδρέα Γερμανό, υπεύθυνο του Γραφείου Βόρειας Ελλάδας, είχαν προσωπική συνάντηση με τον κ. Αναστάσιο Τζήκα Πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, όπου και συζήτησαν τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις και την ΔΕΘ-Helexpo.

Από το περίπτερο του Πανεπιστημίου Νεάπολις πέρασαν κατά την επίσκεψή τους στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις πραγματοποιούσε ειδικές παρουσιάσεις στο χώρο εκδηλώσεων του περ. 14, για όλους τους τομείς σπουδών του. Το ακαδημαϊκό προσωπικό του Νεάπολις βρέθηκε στους χώρους της ACADEMIA, και παρουσίασε στο κοινό τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει. Συγκεκριμένα ο κοσμήτορας και Καθ. Αντώνη Μανιτάκη παρουσίασε τις σπουδές της Σχολής Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών, ο Κοσμήτορας και Καθ. Σόλωνας Ξενόπουλος την Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, η Λέκτορας Κατερίνα Φλωρά τη Σχολή Ψυχολογίας,  ο τέως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Δρ. Γιώργος Καρατάσιος τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Εκπαιδευτική Διοίκηση, ο Κοσμήτορας και Καθ. Σπύρος Βλιάμος και ο Καθ. Στέλιος Βουρνάς τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, ο Καθ. Γεώργιος Μαρτζέλος το πρόγραμμα Θεολογικών Σπουδών, και ο Καθ. Γεώργιος Γεωργής τα μεταπτυχιακά προγράμματα Ιστορίας.

Ένας τυχερός επισκέπτης του Πανεπιστημίου Νεάπολις στη ΔΕΘ κέρδισε με τη διαδικασία της κλήρωσης μία υποτροφία σπουδών, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν στην κλήρωση κέρδισαν σημαντική μείωση στα δίδακτρα για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά.

Κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ υπογράφηκε και το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Γεωπόνων, το οποίο προβλέπει υποτροφίες και ειδικές μειώσεις στα δίδακτρα για τα μέλη της Ένωσης που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Πάφο.

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα  σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Εδρεύει στην Πάφο, η οποία είναι μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική πόλη, ένας διεθνής τουριστικός προορισμός με απευθείας αεροπορική σύνδεση χαμηλού κόστους με Ελλάδα. Τα προγράμματα σπουδών του τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. και τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στους τομείς σπουδών: Νομική και Κοινωνικές επιστήμες, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική και Γεωπεριβαλλοντικές Επιστήμες, Οικονομία & Διοίκηση και Πληροφορική.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024