ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με Ελληνικό Ινστιτούτο Επαγγελματιών Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου (ΕΛΙΝΕΣΣΕ)

July 14, 2022

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με Ελληνικό Ινστιτούτο Επαγγελματιών Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου (ΕΛΙΝΕΣΣΕ)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Επαγγελματιών Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου (ΕΛΙΝΕΣΣΕ) εκφράζοντας την επιθυμία τους για εκπαιδευτική, επιστημονική και ερευνητική συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και οφέλους.

Το ΕΛΙΝΕΣΣΕ αποτελεί Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και διαπιστευμένο φορέα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών στα αντικείμενα των Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου, του Εσωτερικού Ελέγχου καθώς και άλλων συναφών αντικειμένων. Επίσης, είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος φορέας στην Ελλάδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (Institute of Internal Controls – IIC) και συνδεδεμένο μέλος αυτού.

Το πλαίσιο συνεργασίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης σε γνωστικά αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος, την επιμόρφωση φοιτητών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών) και ακαδημαϊκού προσωπικού, δυνατότητα πιστοποίησης από το ΕΛΙΝΕΣΣΕ σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών προς τους απόφοιτους και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Επιπλέον, προωθείται από κοινού η ανάπτυξη ερευνητικών προγραμμάτων, η διάχυση της γνώσης και των πληροφοριών με σχετικές δημοσιεύσεις άρθρων, μελετών και βιβλίων, η διοργάνωση ημερίδων, διαλέξεων, συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και άλλων δράσεων κοινού ενδιαφέροντος.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024