ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με ENOROS Consulting Ltd

May 27, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στοχεύοντας στην  δημιουργία παραγωγικών συνεργειών ανάμεσα στην ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με την ENOROS Consulting Ltd.  Η Συμφωνία Συνεργασίας υπεγράφη, εκ μέρους του Πανεπιστημίου από τον Πρύτανη, Καθηγητή Παντελή Σκλιά και εκ μέρους της ENOROS Consulting Ltd από τον Διευθυντή κο Κωνσταντίνο Κλουδά.

Η ENOROS Consulting Ltd αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διοίκησης έργων, παρέχοντας ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Επιπλέον, η εταιρεία εξειδικεύεται στη διαχείριση και αξιολόγηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και έργων (σε εθνικό επίπεδο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε θέματα ανθρωπίνων πόρων και νέων τεχνολογιών.

Η Συμφωνία Συνεργασίας θα παρέχει ευκαιρίες στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος για  την εκπόνηση επιχειρηματικών μελετών και ακαδημαϊκών εργασιών σε πρακτικά ζητήματα της εταιρείας σε συνεργασία με τα στελέχη της. Επιπλέον, η ENOROS Consulting Ltd θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες προς το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος για Ευρωπαϊκά/ Εθνικά/ Διεθνή Προγράμματα. Η Συμφωνία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την τοποθέτηση φοιτητών για σκοπούς απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, αλλά και τη διοργάνωση δράσεων/εκδηλώσεων/ημερίδων σε θέματα που αφορούν τη δημόσια πολιτική, με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο της κοινωνίας και την πρόοδο της φοιτητικής κοινότητας.

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διευρύνει το δίκτυο των εταίρων του με τη σύναψη καινοτόμων συνεργασιών με αξιόλογες επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς  σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στοχεύοντας στην ακαδημαϊκή αριστεία και ενισχύοντας την διασυνδεσιμότητά του  με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις σύγχρονες αγορές εργασίας.

 

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024