ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Γεώργιος Δεϊρμεντζόγλου

Θέση

Λέκτορας στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Τηλέφωνο

Ο Γεώργιος Δεϊρμεντζόγλου είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων – Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (ΜΒΑ-ΤQM) και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Επίσης, έχει σπουδές στη σκηνοθεσία και τη μουσική παραγωγή.

Το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ήταν Ακαδημαϊκός Υπότροφος στο “Στρατηγικό Μάνατζμεντ & Επιχειρηματικότητα” του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ το έτος 2019-2020 ήταν Διδάσκων ΠΔ 407/80 στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ιδιωτικά κολέγια της Ελλάδας. Εκτός από την ακαδημαϊκή του εμπειρία, ασχολείται επαγγελματικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη δημιουργία περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν την Επιχειρηματικότητα, την Επιχειρηματική Στρατηγική, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τις Δημιουργικές Βιομηχανίες, την Κουλτούρα και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.