ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ημέρα Αιμοδοσίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

April 4, 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ημέρα Αιμοδοσίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Η αιμοληψία οργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και υποστηρίχθηκε από την Ιατρική Ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κάλυψη σοβαρών περιστατικών.

Η ανταπόκριση των καθηγητών, διοικητικού προσωπικού αλλά και των φοιτητών ήταν άμεση και ελπίζουμε με την μικρή αυτή εισφορά μας να βοηθήσαμε χαρίζοντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας που αφορούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή και περιπτώσεις εκτάκτων κοινωνικών αναγκών.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024