ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Διασύνδεση Παρεχόμενης Εφαρμοσμένης Γνώσης Αριστείας με Εταιρίες- Leaders της Αγοράς Εργασίας

October 16, 2020

Στο πλαίσιο υλοποίησης  της  στενής συνεργασίας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με τον  Ελεγκτικό οίκο Price Waterhouse Coopers, απονεμήθηκε την Τρίτη 13.10.2020 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου χρηματικό έπαθλο στην πρωτεύσασα  απόφοιτη του Προπτυχιακού Προγράμματος Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών κα Tadiwanashe Nembaware.

Στη τελετή απονομής συμμετείχαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου ο Πρύτανης  Καθ. Παντελής Σκλιάς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών Αναπλ. Καθηγητής Ανδρέας Χατζηξενοφώντος, οι οποίοι εξέφρασαν την διακηρυγμένη θέση του Πανεπιστημίου για την διασύνδεση και διάδραση της ακαδημαϊκής γνώσης και εφαρμοσμένης έρευνας με εξέχουσες εταιρίες leaders στην αγορά εργασίας.

Την παράδοση του βραβείου εκ μέρους  της Price Waterhouse Coopers έκανε η κα  Βασιλείου Ελένη, Ανώτερη Διευθύντρια στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία αναφέρθηκε στην άριστη υφιστάμενη συνεργασία της εταιρίας  με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και στην πρόθεση της εταιρίας  να απονέμεται το βραβείο της εταιρίας  κάθε χρόνο στον/την πρωτεύσαντα φοιτητή του Προγράμματος Σπουδών  Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών στο  πλαίσια της πολιτικής του ελεγκτικού οίκου για παροχή κινήτρων και επιβράβευσης για την απόδοσή τους στους αριστεύσαντες  φοιτητές του Πανεπιστημίου.

LATEST NEWS

Η τρίτη διάλεξη με  τίτλο «Ελληνική επανάσταση» η οποία διοργανώνεται από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας (Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, Πανεπιστήμιο...

December 4, 2020

Ο Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Γιώργος Δημητριάδης παρουσίασε σε τηλεοπτική εκπομπή τα πρόβλημα του Οικονομικού Εγκλήματος στην Κύπρο και τις ασφαλιστικές...

November 30, 2020

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.