ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις με το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια

December 27, 2019

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στοχεύοντας στην ακαδημαϊκή αριστεία, τη διασύνδεση των Προγραμμάτων Σπουδών του με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς εργασίας ενδυναμώνει την εξωστρέφειά του διευρύνοντας τις συνεργασίες του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας  στις 13 Δεκεμβρίου 2019 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το «Ράδιο Πάφος Παγκύπρια» επισημοποίησαν τη συνεργασία τους μέσω της υπογραφής Πρωτόκολλου Συνεργασίας, το οποίο υπεγράφη από τους κ.  Ανδρέα Χαραλάμπους, Διευθυντή Πανεπιστημιούπολης εκ μέρους του Πανεπιστημίου και  τον κ. Φώτη Νικολαΐδη, Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού.

Το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια, ο ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου που  μετρά 30  χρόνια ζωής, αποτελεί  συνέχεια του ιστορικού σταθμού,  ο οποίος λειτούργησε το 1963 και το 1974 στη Πάφο και  έχει συνδεθεί με τα ιστορικά γεγονότα όλης της τελευταίας περιόδου στο νησί. Το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια από το 2017 μεταδίδεται σε ολόκληρη τη Κύπρο στις συχνότητες 93.7 (Πάφο) 95.5 (Λεμεσό) και 98.8  (Λευκωσία, Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πόλη Χρυσοχούς) με ανανεωμένο πρόγραμμα και  με μια πλειάδα ραδιοφωνικών παραγωγών  αλλά και δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του διατηρώντας την διαχρονική ποιότητα του .Η συνεργασία των δύο εταίρων  αφορά  τη συμμετοχή του Ράδιο Πάφος Παγκύπρια στο ευρύ δίκτυο των εταίρων  του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», υλοποιούμενο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών στην αγορά εργασίας. Επίσης προωθεί δράσεις, όπως η κοινή διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες  θα προβάλλουν ταυτόχρονα το ακαδημαϊκό έργο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών από το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024