ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη στελεχών του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Τράπεζα της Ελλάδος

January 27, 2016

Κυρίαρχο μέλημα του πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι η ανάπτυξη νέων συνεργασιών με θεσμικά ιδρύματα και διακεκριμένα στελέχη του δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας στο εσωτερικό και εξωτερικό, προς όφελος των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού του. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της φιλοσοφίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πανεπιστημίου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Συγκεκριμένα τα μέλη της αντιπροσωπείας, καθηγητής Σπύρος Βλιάμος, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του πανεπιστημίου και Δρ. Ανδρέας Μολέσκης, Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοίκησης του πανεπιστημίου, επισκέφθηκαν τον Υποδιοικητή της ΤΕ καθηγητή κ. Ιωάννη Μουρμούρα στο γραφείο του (φωτο) και αντάλλαξαν απόψεις για την δυνατότητα συνεργασίας των δύο ιδρυμάτων. Οι εκπρόσωποι του Νεάπολις προσκάλεσαν τον κ. Μουρμούρα να λάβει μέρος σε ανοικτό σεμινάριο που θα οργανωθεί από την Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Νεάπολις για στελέχη της οικονομίας και εκείνος αποδέχθηκε πρόθυμα την πρόσκληση. Ο κ. Μουρμούρας θα αναπτύξει θέματα σχετιζόμενα με την νομισματική χαλάρωση (QE) στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρονικά τούτο τοποθετείται περί τις αρχές Μαΐου 2016.
Το πανεπιστήμιο θα ανακοινώσει εγκαίρως το ωρολόγιο πρόγραμμα και την θεματολογία του ανοικτού σεμιναρίου στελεχών στο οποίο έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν θέματα της ειδικότητας τους διακεκριμένα στελέχη της οικονομίας και κοινωνίας από την Κύπρο και την Ελλάδα.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024