ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υλοποίηση δράσεων Erasmus+info Days 2021

October 15, 2021

H διοργάνωση της εκδήλωσης των Erasmus+ info days 2021, η οποία διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά και 1η μετά την επιδημία του Covid 19 με φυσική συμμετοχή και παρουσίες, υλοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες της Ευρώπης στις 14 -16 Οκτωβρίου 2021, έχοντας ως κύριο στόχο την προβολή και διάχυση των ωφελειών του Προγράμματος για την Ευρωπαϊκή ακαδημαϊκή κοινότητα, τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε επαγγελματίες, ΜΜΕ και φορείς χάραξης πολιτικών για την νεολαία. Συνολικά κατά το τριήμερο υλοποίησης  των Erasmus+ Days 2021 διοργανώθηκαν 5.668 εκδηλώσεις σε 67 συμμετέχουσες χώρες.

Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων του θεσμού το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργάνωσε δύο παρουσιάσεις για εξερχόμενους και εισερχόμενους φοιτητές Erasmus+.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Erasmus+ του Πανεπιστημίου Νεάπολις, καλωσόρισε τους πολυαρίθμους αλλοδαπούς εισερχόμενους φοιτητές/τριες του με μια παρουσίαση από τον Διεθνή Οργανισμό Erasmus Student Network. Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Erasmus+, συμμετείχαν σε παρουσίαση, η οποία είχε ως στόχο την ενημέρωση για το Πρόγραμμα και τις διαδικασίες συμμετοχής των σε αυτό.

Το Γραφείο Erasmus+ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, έχοντας  συνάψει πέραν των 100 συμφωνιών ανταλλαγής μελών της ακαδημαϊκής του κοινότητας και υλοποίησης έργων με ένα  εκτεταμένο δίκτυο  εταίρων- επιφανών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων του εξωτερικού,  συνθέτει για το Πανεπιστήμιο έναν στρατηγικό άξονα διεθνοποίησης, ανταλλαγής και μεταφοράς βέλτιστών ακαδημαϊκών πρακτικών και τεχνογνωσίας προς όφελος της ακαδημαϊκής του κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024