ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Επιμορφωτικό Σεμινάριο σε Αστυνομικούς της Πάφου

July 9, 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Αστυνομία και Ιστορία» από το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Το σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου κ.Νίκος Τσαππής. Οι συμμετέχοντες, αξιωματικοί, λοχίες και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα αστυνομίας και τοπικής ιστορίας, παλαιών εφημερίδων της Πάφου και των τριών πράξεων του Ενωτικού Κινήματος.

Ομιλητές ήταν ο Καθηγητής Ιστορίας, πρώην Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα κ.Γιώργος Γεωργής, η Λέκτορας κ.Κατερίνα Παπαζαχαρία και ο Λέκτορας κ.Κυριάκος Ιακωβίδης. Την οργάνωση και τον συντονισμό εκ μέρους της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών είχε αναλάβει η Λειτουργός Προγραμμάτων της Σχολής κ.Δέσποινα Κωνσταντινίδη.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024