ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Φιλοξενήστε ένα φοιτητή τα Χριστούγεννα

December 3, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, στην προσπάθεια καταπολέμησης του Κοινωνικού αποκλεισμού και άλλων διακρίσεων υλοποιεί το πρόγραμμα «Φιλοξενήστε ένα φοιτητή τα Χριστούγεννα»

Πολλοί ξένοι φοιτητές μας που δεν έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στην χώρα τους, περνούν τα Χριστούγεννα και άλλες γιορτές  μόνοι τους στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Το πιο πάνω πρόγραμμα του Πανεπιστημίου φέρνει σε επαφή τους φοιτητές με οικογένειες της Πάφου που θα ήθελαν να προσκαλέσουν ένα ή περισσότερους φοιτητές να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί τους.  Η κυπριακή φιλοξενία δεν είναι μόνο στα λόγια αλλά αποδεικνύεται και με πράξεις.

Αν και εσείς θα θέλατε να προσκαλέσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας ένα φοιτητή παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Τατιάνα Ζαχαριάδου υπεύθυνη Γραφείου Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στο τηλέφωνο 96424905 ή στο [email protected].

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια και των δύο πλευρών από το Covid-19.

LATEST NEWS

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  Πρόσκληση ενδιαφέροντος Μεταπτυχιακών  Σπουδών για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021...

January 18, 2022

Τα Τμήματα «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και «Οικονομικών και Διοίκησης» και «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών» του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Κύπρου, προκηρύσσουν πρόσκληση για...

January 5, 2022

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.