ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Νεάπολις Πανεπιστημίου στην Κύπρο Μνημόνιο Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ)

Μνημόνιο Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ)

March 30, 2021

Την Τρίτη 30 Μαρτίου υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ  τoυ Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ), εκπροσωπούμενου από τον κο Χαράλαμπο  Εγγλέζο, Πρόεδρο και των Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και Οικονομικών και Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, εκπροσωπούμενου από τον καθ. Παντελή Σκλιά, Πρύτανη.

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Ελληνική Βουλή ως θεσμικός φορέας της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, εκπροσωπώντας τους Ιδιώτες Επενδυτές μαζί με άλλους 7 φορείς στην “Συμβουλευτική Επιτροπή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς”, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου συμμετέχει η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου καθ. Μαρία Ψυλλάκη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Οργανισμών θα αναληφθούν  και υλοποιηθούν δράσεις για την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και έρευνας σε γνωστικά αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος, στοχεύοντας στην επιμόρφωση και την πρακτική άσκηση φοιτητών (προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού κύκλου σπουδών) και επενδυτών  στην λειτουργία του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, αλλά  και την Εταιρική Διακυβέρνηση  Εισηγμένων Εταιρειών.

Επίσης  θα συνδιοργανωθούν ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια και διαλέξεις για διάχυση της γνώσης και ερευνητικής δραστηριότητας με δημοσιεύσεις και συγγραφή σχετικών άρθρων, μελετών και επιστημονικών βιβλίων.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποβλέπει στην δημιουργία για την φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου περαιτέρω ευκαιριών διάδρασης ενσωματώνοντας real life scenarios στην μαθησιακή διαδικασία με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και των χρηματιστηριακών αγορών, αυξάνοντας την αποκτηθείσα θεωρητική και εμπειρική γνώση και ενισχύοντας την δυνατότητα επιτυχούς εισόδου και επαγγελματικής ανέλιξης των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην αγορά εργασίας.

LATEST NEWS

Η ενσωμάτωση των πλέον εξελιγμένων δραστηριοτήτων προσομοίωσης στο περιεχόμενο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και συγκεκριμένα στο Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Πτυχίο στην Ψηφιακή...

April 14, 2021

Την Πέμπτη  08.04.2021 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη διαδικτυακή συνάντηση εργασίας των μελών της Συνόδου των Πρυτάνεων με την ηγεσία του Υφυπουργείου Έρευνας,  Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της...

April 8, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.