ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Neapolis University and Paphos Municipality review ways for a closer cooperation

April 22, 2015

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος  και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Σπύρος Μακριδάκης, συναντήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο για να εξετάσουν της δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξης μιας στενής συνεργασίας σε διάφορους τομείς μεταξύ του Δήμου Πάφου και του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Στη συνάντηση αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις για τη δρομολόγηση συνεργασίας των δύο φορέων στον τομέα της αξιοποίησης πόρων από Ταμεία και άλλες πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την εκπόνηση μελετών με αντικείμενο δράσεις με άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη της πόλης και της Επαρχίας Πάφου, όπως η προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, προς όφελος της οικονομίας και του πολιτισμού, με επίκεντρο τους νέους ανθρώπους.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Ιωσήφ Χασσίντ και ο Δημοτικός Γραμματέας, Θέμης Φιλιππίδης.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024