ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρωτοβουλία Πανεπιστημίου Νεάπολις #NUPSupportAgainstCOVID19

April 7, 2020

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ακολουθώντας  την διαχρονική πολιτική του για συνεχή προσφορά και υποστήριξη προς την τοπική κοινωνία, διαθέτει  ακαδημαϊκούς και τεχνολογικούς πόρους για να συνδράμει και να ενισχύσει την προσπάθεια για περιορισμό  των συνεπειών της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθεια να συμβάλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στη κοινωνία, έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί  η Πρωτοβουλία #NUPSupportAgainstCOVID19.

Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του Συμβουλευτικού Κέντρου Έρευνας και Ψυχολογικών Υπηρεσιών (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου απευθύνθηκε αρχικά σε όλο το ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό, και λοιπό προσωπικό των κρατικών και ιδιωτικών νοσοκομείων της Επαρχίας της Πάφου.

Η τηλεφωνική γραμμή είναι πλέον ανοικτή προς όλους τους πολίτες τόσο της Επαρχίας Πάφου όσο και της υπόλοιπης Κύπρου.

Σκοπός της τηλεφωνικής γραμμής είναι η ψυχολογική υποστήριξη των ενδιαφερομένων σε θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και οποιεσδήποτε παρενέργειες μπορεί να έχει η πανδημία στην καθημερινότητά τους.

Οι σύμβουλοι της γραμμής, υπό την εποπτεία του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, χειρίζονται όλα τα περιστατικά με τον ίδιο επαγγελματισμό, τηρούν την αρχή της ανωνυμίας και δεν ζητούν οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία. Οι ώρες λειτουργίας της γραμμής στήριξης είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ έως  ΚΥΡΙΑΚΗ 08:00-20:00

Το τηλέφωνο της γραμμής επικοινωνίας είναι : 96417024

LATEST NEWS

Φοιτητές και φοιτήτριες από όλη την Ευρώπη ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Young Leaders for Democracy το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή....

March 11, 2024