ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Νέο Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών στο ψηφιακό Marketing

May 6, 2020

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας  από την  ακαδημαϊκή περίοδο 2020 – 2021 του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος στο Ψηφιακό Marketing (MSc).

Το ανωτέρω Πρόγραμμα πιστοποιήθηκε  από τον Φορέα  ΔΙΠΑΕ της Κυπριακής Δημοκρατίας και παρέχεται  μέσω της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

Για την διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης υιοθετήθηκε  το σύνολο των ποιοτικών κριτηρίων σύμφωνα με τις οδηγίες του Φορέα (ΔΙΠΑΕ),  συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών  δραστηριοτήτων, της διαμορφωτικής αξιολόγησης, των ασκήσεων ρόλων και προσομοίωσης σε εικονικά περιβάλλοντα,  την ανάλυση και χρήση real life scenarios.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Ψηφιακό Marketing απευθύνεται πρωταρχικά σε απόφοιτους Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Επικοινωνίας και Πληροφορικής καθώς και σε επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται  ήδη στους τομείς επικοινωνίας και της ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν σημαντικές εξειδικευμένες και εφαρμοσμένες γνώσεις στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και ευρύτερα της ψηφιακής αγοράς, προκειμένου να ενταχθούν ή ανελιχθούν με επιτυχία στην ανταγωνιστική παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας, να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής Επανάστασης (4IR), των  Big Data,  του Internet of Things καθώς και  στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον  της  διαδραστικής πραγματικότητας.

Η προσφορά του νέου Προγράμματος Σπουδών συνιστά για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρωτοπορίας έρευνας και μέρος μιας αναπτυσσόμενης συστάδας (cluster) αιχμής εφαρμοσμένης γνώσης.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024