ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Sanctification at Neapolis University

October 7, 2015

Την Τρίτη,6 Οκτωβρίου 2015, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις άνοιξε τις πύλες του στους φοιτητές, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2015/2016  τελέστηκε Αγιασμός από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ.κ. Γεώργιο.  Παρόν ήταν επίσης: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, Διευθυντής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης και ο Ελλογιμότατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Ιωαννίδης, Διευθυντής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, καθώς και ο Πρόεδρος  του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Μιχαήλ Λεπτός και σύμπασα η Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ο Μητροπολίτης απηύθυνε παραινετικός λόγος προς τους φοιτητές, εξήρε τη σημασία της λειτουργίας του Πανεπιστημίου στη Πάφο και τόνισε τη σημασία της Πανεπιστημιακής γνώσης για τη σημερινή Κύπρο που διέρχεται μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της.

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου ευχήθηκε επιτυχία στο έργο των διδασκόντων και διδασκομένων και εξήρε τη σημασία και την αξία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου στις Θεολογικές Σπουδές.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου επιφώνησε ο Αντιπρύτανης κος Νίκος Ζαχαρόπουλος, που ευχαρίστησε τους δύο Αρχιερείς για τους παραινετικός τους λόγος κ’ εξήρε τη σημασία της απόφασης του Προέδρου του Διοικητικού συμβουλίου κου. Μιχαήλ Λεπτού, να ιδρύσει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Με ανανεωμένο το διδακτικό προσωπικό, που αποτελείται από καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές, και ενισχυμένο με νέο δυναμικό σπουδαστών, που ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, το Πανεπιστήμιο ‘’Νεάπολις’’ προσφέρει τη μετακένωση της γνώσης στους νέους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Αρχιτεκτονική και Αρχιτεκτονική Τοπίου, Μηχανική και Γεωπεριβαλλοντολογικές Επιστήμες, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά, Επιμέτρηση Ποσοτήτων και Οικονομικά Κατασκευών, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων, Ψυχολογία και Θεολογία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο ‘’Νεάπολις’’ βρίσκεται πάντα πρωτοπόρο στην επιστημονική έρευνα και συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024