ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση εργασιών φοιτητών της Αρχιτεκτονικής Σχολής, στο πλαίσιο των μαθημάτων «Η Μορφολογία του Θεατρικού Χώρου» και «Ανοικτοί Χώροι στην Πόλη»

January 30, 2017

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάστηκαν στον χώρο «Παλιομονάστηρο» του Δήμου Πέγειας, εργασίες των φοιτητών του 7ου Εξαμήνου της Σχολής Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Οι εργασίες εκπονήθηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων  « Η Μορφολογία του Θεατρικού Χώρου» και «Ανοικτοί Χώροι στην Πόλη», με διδάσκοντες την κ. Ελένη Χατζηνικολάου και τον κ. Γιάννη Κουτσόλαμπρο. Η θεματολογία του μαθήματος αφορούσε τον σχεδιασμό του χώρου Αγίου Γεωργίου, καθως και σχεδιασμο info-points για την περιοxή του Ακάμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκπρόσωποι του Δήμου Πέγειας και του Τμήματος Αρχαιοτήτων, η υπεύθυνη του Προγράμματος «Ακάμας» του Πάφος 2017, και ο Κοσμήτορας της Σχολής.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024