ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με TA GROUP S.A.R.L

August 1, 2022

 Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία TA GROUP S.A.R.L υπέγραψαν στις 15 Ιουλίου 2022 Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό την αμοιβαία δέσμευση και συνεργασία στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και γνώσης προωθώντας από κοινού δράσεις και πρωτοβουλίες.

H TA GROUP S.A.R.L είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα τη Βηρυτό (Λίβανος) και με εξειδικευση σε εργασίες του τομέα της πολιτικής μηχανικής και των κατασκευών. Η TA GROUP S.A.R.L διαθέτει περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρία και συνεχώς υιοθετεί τεχνικές καινοτομίες που σχετίζονται με τις κατασκευές, προτείνοντας λύσεις για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης μέσω της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας στον κτιριακό τομέα.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας ωφελεί και τους δύο φορείς και προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα σε φοιτητές και νέους ερευνητές. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παροχή ειδικών υλικών/συσκευών/εξοπλισμού της TA GROUP S.A.R.L. για περαιτέρω διερεύνηση και έρευνα καθώς και για χρήση εκ μέρους των φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κατά τη διάρκεια των σχετικών μαθημάτων. Επιπλέον, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Τμήματος θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τον τρόπο χρήσης αυτών των ειδικών υλικών/συσκευών/εξοπλισμού και τις λύσεις που προσφέρονται για δική τους μελλοντική χρήση.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος επιδιώκει την ανάπτυξη δημιουργικών συνεργασιών με σκοπό τη δημιουργία ενός δικτύου υψηλής τεχνογνωσίας καθώς και την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό επίπεδο.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε από τον Δρ. Γιάννη Μπέλλο, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και από τον κ. Hassan Saab, Διευθύνων Σύμβουλος της TA GROUP S.A.R.L.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο Δρ. Άνθος Ιωάννου, Επισκέπτης Ακαδημαϊκού Προσωπικού στη Δομική Ανάλυση και Σεισμική Συμπεριφορά Κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, η κα Soulafa Saab, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TA GROUP S.A.R.L. καθώς και τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

LATEST NEWS

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2022 στη Σουηδία έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + «Εικόνα Σώματος και Συμπεριληπτική Σωματική Δραστηριότητα» Body...

January 18, 2023

Με την επίσημη επίσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Kαθηγητή Παντελή Σκλιά και της Καθηγήτριας Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου...

January 17, 2023