ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Neapolis University Logo greek

ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΝ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

July 23, 2021

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Συγκλήτου του, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 με φυσική παρουσία της ακαδημαϊκής του κοινότητας στις κτιριακές υποδομές του και διεξαγωγή κατά πρόσωπο της συμβατικής εκπαιδευτικής διδασκαλίας.
Τα προβλεπόμενα σχετικά πρωτόκολλα της Πολιτείας καθώς και οι οριζόμενοι κανόνες εισόδου και παραμονής σε χώρους κοινού θα τηρούνται επακριβώς, προκειμένου να εξασφαλίζεται η υγεία, η ασφάλεια και η άνετη διαβίωση και λειτουργία στους χώρους του Πανεπιστημίου όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας στην τοπική κοινωνία της Πάφου και στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων καθ. Σκλιάς Παντελής δήλωσε σχετικά:
“Με την απόφαση αυτή εξασφαλίζουμε πλήρως την υγεία, την ασφαλή διαβίωση και την επάνοδο στην ομαλότητα παροχής των εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών μας προς την φοιτητική κοινότητα.
Παράλληλα ενισχύουμε την προσπάθεια της Πολιτείας, απευθυνόμενοι προς την νεολαία, προτρέποντας και ενθαρρύνοντας την ακαδημαϊκή μας κοινότητα στον εμβολιασμό για την ανακοπή διασποράς της πανδημίας και των θλιβερών συνεπειών της στον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι η απόφαση αυτή θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω επιστροφή στην κανονικότητα και θα αντιμετωπιστεί ιδιαίτερα θετικά από το σύνολο της φοιτητικής κοινότητας μας εντός και εκτός συνόρων της Κυπριακής Δημοκρατίας”

LATEST NEWS

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για τα προγράμματα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πτυχίο Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών των οποίων δύο φοιτητές θα...

September 23, 2021

Στις 31 Αυγούστου 2021 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής προχώρησαν στη σύναψη Μνημονίου αμοιβαίας συνεργασίας. To Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων...

September 16, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.