ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Workshop on Sustainable Management of Water and Irrigation of the Master of Landscape Architecture

May 10, 2015

Την Κυριακή στις 10 Μαΐου ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο εργαστήρι για την Αειφόρο Διαχείριση του Νερού και την Άρδευση που διοργανώθηκε από το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Κύπρο, όπου Ελλαδίτες, Κύπριοι και Ισραηλινοί Επιστήμονες μετέφεραν την εμπειρία τους για την αειφόρο διαχείριση των υδάτων και την άρδευση.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, καθηγητής Σπύρος Μακριδάκης , ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδων Φαίδωνος, ο Sami Abu Janeb, Deputy Head of Mission, Embassy of Israel in Cyprus ενώ μίλησαν οι Ιωάννης Κουτσόλαμπρος, Αρχιτέκτονας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Πάφος 2017» για την Αειφορική Διαχείριση των Υδάτων και οι εξειδικευμένοι επιστήμονες σε θέματα άρδευσης, Ιωάννης Σταθακόπουλος, Γεωπόνος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ ΑΕ και του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Ελλάδας, Dubi Segal, Product Management and Water Treatment, NETAFIΜ και η Tova Levinov, Γεωπόνος, οι οποίοι με ανάλογες εισηγήσεις μετέφεραν την επιστημονική τους γνώση και την εμπειρία τους από Ελλάδα και Ισραήλ.
Στη συνέχεια οι ειδικοί επιστήμονες καθοδήγησαν τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Αρχιτεκτονικής Τοπίου για την πραγματοποίηση της Μελέτης Αρδευτικού Συστήματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Πάφου και του Περιβάλλοντος Χώρου της Οικίας Επάρχου.
Το εργαστήριο συντόνισε η Αν. Καθηγήτρια Τζούλια Τζώρτζη, Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024