ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Νέο Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM)

March 10, 2020

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021 του νέου Μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) σε συμβατική και εξ αποστάσεως μορφή διδασκαλίας στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Το Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) πιστοποιήθηκε πρόσφατα  από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) υιοθετεί και ενσωματώνει το σύνολο των ποιοτικών κριτηρίων καθώς και μια σειρά από καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαμορφωτικών δραστηριοτήτων,  της συνεχούς διάδρασης φοιτητών – διδασκόντων, των ασκήσεων ρόλων και προσομοίωσης αληθινών case study, οι οποίες αναβαθμίζουν περαιτέρω την ποιότητα εκπαίδευσης και τα προσόντα των αποφοίτων τους.

Είναι σχεδιασμένο, ώστε να διερευνά, αναλύει  και εμβαθύνει στα βασικά στοιχεία του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου των επιχειρήσεων προετοιμάζοντας τους αποφοίτους του για σύνθετες νομικές πράξεις σε τομείς νομικών διαπραγματεύσεων, όπως είναι οι Τράπεζες, οι Μεταφορές και η Ενέργεια και η παροχή νομικών συμβουλών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς διεθνών  οικονομικών δραστηριοτήτων.

Η λειτουργία του νέου Μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM) σε συνδυασμό με το ήδη παρεχόμενο επιτυχημένο Πτυχίο στη Νομική (LLB) και το Μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη συνθέτουν για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και τη φοιτητική του κοινότητα ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρωτοπορίας έρευνας, εξειδίκευσης και αιχμής εφαρμοσμένης γνώσης στο ευρύ πεδίο των νομικών Επιστημών.

 

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024