ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Σεμινάριο για Ενδυνάμωση των Μικρο – Μεσαίων Κυπριακών Επιχειρήσεων Παραγωγής Τροφίμων

March 10, 2017

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργάνωσε  Ανοικτή Διάλεξη την Παρασκευή στις 03 Μαρτίου και ώρα 16:30 και το Σάββατο 04 Μαρτίου και ώρα 09:00 με θέμα: Ενδυνάμωση Των Μικρο -Μεσαίων Κυπριακών Επιχειρήσεων Παραγωγής Τροφίμων. Το σεμινάριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ομιλητές στη διάλεξη ήταν o Δρ. Βλιάμος Σπύρος, Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Παν. Νεάπολις, Ομότιμος Καθηγητής Παν. Αθηνών, o Δρ. Τσακλαγκανος Άγγελος, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Παν. Νεάπολις, o Δρ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Λέκτορας Διοίκησης  Παν. Νεάπολις, o Δρ.Χριστοδούλου Κλείτος, Λέκτορας Πληροφορικής Παν. Νεάπολις, ο Δρ. Ακρίβος Χριστόδουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης Παν. Νεάπολις, o Δρ. Στέλιος Γιαννόπουλος, Ανώτερος Χημικός Γενικού Χημείου του Κράτους η κυρία Κούλα Αριστοδήμου, Λειτουργός Προγράμματος Green Cluster, Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, ο κύριος  Λάκης Πίγγουρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών, ο κύριος Παναγιώτης Παπαδόπουλος Συντονιστής της Κυπριακής Βουλής της Υπαίθρου  και ο κύριος Πάνος Κολοβός, MSc, Επιθεωρητής εταιρείας Biocert.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του σεμιναρίου έχει γίνει  με συγχρηματοδότηση από το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., μέσω του προγράμματος Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF)- https://alumni.state.gov/aeif   και από τη δράση  Erasmus+ KA2 μέσω του προγράμματος  «International cooperation – the guarantee of development of local products».

Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής,  Δρ Χρυσταλλένη  Λαζάρου, ο κύριος Χρήστος Χρήστου εκ μέρους του Δημάρχου Πάφου κυρίου Φαίδωνα Φαίδωνος  καθώς και ο Δρ. Χρήστος Παπαδημητρίου εκ μέρους του πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθηγητή Σπύρου Μακριδάκη.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δρ. Χρήστος Παπαδημητρίου, Λέκτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι καθώς και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι μεταξύ των οποίων καθηγητές, επαγγελματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και φοιτητές.

Όλες οι παρουσιάσεις των σεμιναρίων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής και θα είναι διαθέσιμες για όλους συμμετέχοντες.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024