ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Νεάπολις, Πανεπιστήμιο στην Κύπρο: Στρατηγική Συμμετοχή σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την Τουριστική Βιομηχανία

Στρατηγική Συμμετοχή σε Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την Τουριστική Βιομηχανία

June 3, 2021

Κατά το  διάστημα 5-8 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθεί στην Αθήνα υπό την οργάνωση του Action for the Development of Tourism and Tourism Education” (DRATTE) και την συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής και του Shaanxi University of Technology, Διαδικτυακό  Conference on Tourism and Hospitality Management (ICTHM 2021) με θέμα «Let΄s turn pandemic into an opportunity» και με ειδικότερες θεματικές, όπως Τουρισμός και Διοίκηση Φιλοξενίας, Ανθρώπινοι πόροι, Αρχιτεκτονικός χώρος στις τουριστικές εγκαταστάσεις, κλπ.

Κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου θα διεξαχθούν 10 συνεδρίες, κατά τις οποίες μία πλειάδα  ακαδημαϊκών, ερευνητών και  επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας προερχόμενοι από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας θα επικεντρωθούν  και αναλύσουν σε περισσότερες από  40 παρουσιάσεις θέματα αιχμής της τουριστικής βιομηχανίας,  όπως αερομεταφορές και τουρισμός, πολιτιστική κληρονομία, θαλάσσιος τουρισμός, κλπ. σε συνάρτηση με τις αναπτυξιακές πολιτικές στην μετά covid εποχή.

Περαιτέρω, παρέχεται η δυνατότητα σε 10 φοιτητές/τριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism του Πανεπιστημίου Νεάπολις να παρουσιάσουν επιστημονικές εργασίες τους, γεγονός, το οποίο αναδεικνύει τις ευκαιρίες της φοιτητικής κοινότητας του  για υψηλού επιπέδου εφαρμοσμένης έρευνας.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, μέσω του στρατηγικού άξονα λειτουργίας του, της  συνεχούς στόχευσης της ακαδημαϊκής αριστείας και  προσφοράς προς την κοινωνία της γνώσης, με την επιστημονική συμμετοχή και στρατηγική υποστήριξη στο ICTHM CONFERENCE 2021 DRATTE, συνδιαμορφώνει τον επιστημονικό διάλογο σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, συμμετέχει  στις άριστες διεθνείς πρακτικές και ενισχύει την διάδραση και διασύνδεση των εξαιρετικά επιτυχημένων Προγράμματος Σπουδών του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ειδικότερα δε του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΜΒΑ in Tourism) με την παραγωγική διαδικασία και την σημαντική τουριστική βιομηχανία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024