ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Διαδικτυακό σεμινάριο για τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις με ομιλητές τον Άγγελο Συρίγο και τον Αντώνη Κλάψη

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις με ομιλητές τον Άγγελο Συρίγο και τον Αντώνη Κλάψη

November 2, 2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις από το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2020-2021) εγκαινίασε τον Κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων (webinars) «Ἡ Κλειώ ἱστορεῖ».

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, με μεγάλη επιτυχία. Καλεσμένοι ομιλητές ήταν ο κύριος Άγγελος Συρίγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής και Βουλευτής Α΄ Αθηνών και ο κύριος Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Περισσότεροι από 280 φοιτητές και ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και άλλα κυπριακά και ελλαδικά Πανεπιστήμια παρακολούθησαν τους δύο ομιλητές να αναλύουν μέσα από έναν ευφάνταστο διάλογο τις θέσεις, τις διεκδικήσεις και τα επιχειρήματα της ελληνικής και της τουρκικής διπλωματίας, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που απασχολούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και να απαντούν στη συνέχεια σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.

LATEST NEWS

Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε ότι οι κ.κ. Αθανάσιος Κατσιρώδης, Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου ε.τ. και Γεώργιος Σταμάτης, Πρόεδρος Διοικητικών Εφετών ε.τ., θα προσφέρουν από το ακαδημαϊκό...

August 2, 2022