Erasmus

Submenu

Ανακοίνωση

Ιανουάριος 2019

Internationalization and Mobility – Eracon 2019

To Πανεπιστήμιο Νεάπολις σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών Erasmus (EAEC) σας προσκαλεί σε Erasmus staff week μέσα στα πλαίσια του συνεδρίου ERACON 2019. Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 μέρες: 2,3,4 Μαΐου (οι αφίξεις αναμένονται την 1η Μαΐου και οι αναχωρήσεις την 5η Μαΐου 2019). Το πρόγραμμα κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Aliathon, όπου θα πραγματοποιηθεί και το συνέδριο ERACON. Το ξενοδοχείο απέχει περίπου 500μ. από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις. Οι συμμετέχοντες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε Πρόγραμμα Κινητικότητας Erasmus staff training mobility θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.
Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα.
ERACON PROGRAM STAFF TRAINING WEEK NUP

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα απαιτείται το ποσό η καταβολή του ποσού για συμμετοχή που ανέρχεται στα 175 ευρώ. Το ποσό συμπεριλαμβάνει γεύμα στις 2 και 3 Μαΐου, βραδινό στις 2 Μαΐου, και υλικό για το συνέδριο Eracon, καθώς και για διαλείμματα για καφέ στις 2, 3, και 4 Μαΐου 2019.
Η πληρωμή του ποσού θα γίνει στο EAEC πριν από την επιβεβαίωση συμμετοχής.

Άτομο Επικοινωνίας:
Κα Γεωργία Χρίστου
Συντονίστρια Διασφάλισης ποιότητας και προγράμματος Erasmus
Τηλ: 00357 2684 3370
Email: [email protected]

Μάρτιος 2016

Παρουσίαση προγράμματος ERASMUS στις 15 Μαρτίου 2016 στις 12 στο Αμφιθέατρο.

Παρακαλείστε όλοι οι φοιτητές και το προσωπικό να παρακολουθήσετε την παρουσίαση για το πρόγραμμα Erasmus που θα γίνει την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο.

Ιανουάριος 2016

Διεθνής Κινητικότητα ERASMUS +

Το ERASMUS+ αποτελεί το πρόγραμμα της ΕΕ που αφορά τους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού για την περίοδο 2014-2020. Η εκπαίδευση, η κατάρτιση, η νεολαία και ο αθλητισμός μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών αλλαγών, των κύριων προκλήσεων στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η Ευρώπη ως το τέλος της δεκαετίας, και να υποστηρίξουν την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ατζέντας για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την ισότητα και την κοινωνική ένταξη. Το πρόγραμμα ERASMUS+ έχει σχεδιαστεί με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες των χωρών του προγράμματος για τη δια βίου αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ταλέντου και των κοινωνικών εφοδίων της Ευρώπης μέσω της ενοποίησης της παρεχόμενης στήριξης προς την τυπική, τη μη τυπική και την άτυπη μάθηση σε ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της ενασχόλησης με τη νεολαία.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις έχει εγκριθεί για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus KA103 για κινητικότητα μεταξύ των χωρών του προγράμματος. Είναι σημαντικό να τονιστεί η αύξηση του ενδιαφέροντος για κινητικότητα από εξερχόμενους αλλά και εισερχόμενους φοιτητές και από εξερχόμενο και εισερχόμενο ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό κατά τα τελευταία δύο έτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των διμερών συμφωνιών με άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις έχει εγκριθεί για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ KA107 για Διεθνή Κινητικότητα με χώρες εταίρους (τρίτες χώρες). Το Πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί να προχωρήσει σε διμερείς συμφωνίες με Πανεπιστήμια στις εξής χώρες: Βραζιλία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Ρωσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στο γραφείο Erasmus και στην υπεύθυνη λειτουργό Κα. Γεωργία Χρίστου ([email protected])

Νοέμβριος 2015

Τοποθέτηση ΝΕΩΝ Αποφοίτων ( 2015/2016) στην Αγορά Εργασίας- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS (Αιτήσεις μέχρι 20 Νοεμβρίου)

Φοιτητές

Οι φοιτητές που επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορούν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση μετά το τέλος των εξετάσεων του Ιουνίου 2015 και να την ολοκληρώσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Ελάχιστη διάρκεια πρακτικής άσκησης είναι δύο (2) μήνες.

Απόφοιτοι

Oι απόφοιτοι Σεπτεμβρίου 2015 μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τον Ιανουάριο 2016 μέχρι 30 Αυγούστου  2017 το αργότερο. Ελάχιστη διάρκεια πρακτικής άσκησης είναι δύο (2) μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.nup.ac.cy/gr/study-in-cyprus/erasmus-traineeship/

Μάιος 2015

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στο ERACON 2015 (Erasmus Congress and Exhibition)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συμμετείχε στο Συνέδριο ERACON 2015, το οποίο πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 12-17 Μαΐου 2015 με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Πόρτο της Πορτογαλίας κάτω από την αιγίδα του Κου Tibor Navracsics European Commissioner for Education, Culture, Youth and Sport.  Το ERACON ανήκει στο European Association of Erasmus Coordinators (EAEC). Την εβδομάδα του συνεδρίου όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ειδικά σεμινάρια καθώς και workshops στο Πανεπιστήμιο Ιnstituto Superior de Engenharia do Porto, School of Engineering – Polytechnic of Porto.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν κυρίως συντονιστές του προγράμματος Erasmus, Placement Managers, Internship Managers, Career officers και Erasmus Officers από τον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και το χώρο των επιχειρήσεων.  Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις εκπροσώπησε η λειτουργός του γραφείου Erasmus και Διασφάλισης Ποιότητας Κα. Γεωργία Χρίστου. Κατά τη διάρκεια του ERACON πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από διάφορα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, διενεργήθηκαν workshops και υποβλήθηκαν γραπτές προτάσεις που αφορούσαν το νέο πρόγραμμα. Πραγματοποιήθηκε επίσης εκπαιδευτική έκθεση με συμμετέχοντες από διάφορα Πανεπιστήμια, η οποία είχε ως στόχο τη διεθνοποίηση και την ανάπτυξη του τομέα των διμερών συμφωνιών στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus +. Επίσης πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός για το καλύτερο Erasmus + Poster, στον οποίο συμμετείχε και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις μέσα από το ERACON κατάφερε να διευρύνει το δίκτυο των συνεργασιών του με πολλά άλλα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και σύναψε στενότερους διαπροσωπικούς δεσμούς με άλλους συντονιστές Erasmus καθώς είχε την ευκαιρία μέσα από την εκπαιδευτική έκθεση που πραγματοποιήθηκε, να ανταλλάξει διάφορες ιδέες και πληροφορίες για κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την αύξηση της κινητικότητας και την αύξηση των διμερών συμφωνιών.

Φεβρουάριος 2015

Δηλώσεις φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus -Κινητικότητα για Σπουδές- ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016

Αγαπητοί Φοιτητές,

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus, για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2015, μπορείτε να προμηθευτείτε τις αιτήσεις συμμετοχής από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

 

Μπορείτε να αποστείλετε τις αιτήσεις σας μέχρι τις 20 Ιουνίου 2015. Τα κριτήρια επιλογής μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο ERASMUS.

Νοέμβριος 2014

Παρουσίαση προγράμματος ERASMUS στις 24 Νοεμβρίου 2014 στις 12 στο Αμφιθέατρο.

Παρακαλείστε όλοι οι φοιτητές και το προσωπικό να παρακολουθήσετε την παρουσίαση για το πρόγραμμα Erasmus που θα γίνει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο.

Οκτώβριος 2014

Τοποθέτηση ΝΕΩΝ Αποφοίτων ( 2014/2015) στην Αγορά Εργασίας- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS (Αιτήσεις μέχρι 20 Νοεμβρίου)

Φοιτητές

Οι φοιτητές που επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορούν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση μετά το τέλος των εξετάσεων του Ιουνίου 2014 και να την ολοκληρώσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Ελάχιστη διάρκεια πρακτικής άσκησης είναι δύο (2) μήνες.

Απόφοιτοι

Oι απόφοιτοι Σεπτεμβρίου 2014 μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τον Ιανουάριο 2015 μέχρι 30 Αυγούστου 2016 το αργότερο. Ελάχιστη διάρκεια πρακτικής άσκησης είναι δύο (2) μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.nup.ac.cy/gr/study-in-cyprus/erasmus-traineeship/

Σεπτέμβριος 2014

Δηλώσεις φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus -Κινητικότητα για Σπουδές- ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015

Αγαπητοί Φοιτητές,

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus, για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2014, μπορείτε να προμηθευτείτε τις αιτήσεις συμμετοχής από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

 

Μπορείτε να αποστείλετε τις αιτήσεις σας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2014. Τα κριτήρια επιλογής μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο ERASMUS.

Απρίλιος  2014

Δηλώσεις φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus -Κινητικότητα για Σπουδές- ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015

Αγαπητοί Φοιτητές,

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus, για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2014, μπορείτε να προμηθευτείτε τις αιτήσεις συμμετοχής από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

https://www.nup.ac.cy/gr/study-in-cyprus/information-for-outgoing-students/

Μπορείτε να αποστείλετε τις αιτήσεις σας μέχρι τις 20 Ιουνίου 2014. Τα κριτήρια επιλογής μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο ERASMUS.

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.