ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Memorandum – Neapolis University in Cyprus and the Ministry of Defense Cyprus

February 3, 2015

Το Υπουργείο Άμυνας προχωρεί στη σύναψη μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στα θέματα περιβάλλοντος. Από το Πανεπιστήμιο θα παραχωρηθούν υποτροφίες τις οποίες θα αξιοποιήσει το Υπουργείο στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του για το περιβάλλον, όπως ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας.

Η συμφωνία δρομολογήθηκε σήμερα, κατά την διάρκεια επίσκεψης του Υπουργού Άμυνας στο Νεάπολις με την ευκαιρία της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στο ΚΕΝ Πάφου.
Ο Χριστόφορος Φωκαίδης είπε ακόμη ότι πραγματοποιήθηκε χθες επίσκεψη λειτουργών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας, μετά την πρόσφατη υπογραφή σύμβασης από τον Οργανισμό, με στόχο την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο.
Πρόκειται, κατέληξε, για το πρώτο ενεργειακό έργο συνεργασίας στην Ευρώπη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος go green το οποίο θα εγκατασταθεί πρώτα στην Κύπρο.

Με τον Υπουργό Άμυνας συζήτησαν το θέμα της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας, ο κ. Γιώργος Λεπτός, εκ του ΔΣ του ιδρύματος και ο Πρύτανης του Νεάπολις, Σπύρος Μακριδάκης.

Ο Υπουργό Άμυνας και ο Πρύτανης του Νεάπολις για το Μνημόνιο συνεργασίας (Βίτεο)

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024