ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Στάλω Γεωργίου

Θέση

Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό

Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Τηλέφωνο

Η Δρ. Στάλω Γεωργίου ανήκει στο Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Ψυχολογίας, στη Σχολή Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Είναι κάτοχος πτυχίου (BMus) Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Hull του Ηνωμένου Βασιλείου, 1ου Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην Μουσική Σύνθεση του Πανεπιστημίου Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, 2ου  Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην Εκπαιδευτική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, και Διδακτορικού τίτλου PhD στην Μουσική Σύνθεση για Ταινίες και Media του Πανεπιστημίου Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Τίτλος  της Διδακτορικής της Διατριβής: Πέραν από την αφήγηση :Τα μοντέλα προσέγγισης για τη μουσική σύνθεση ταινιών και Μedia.

Επίσης είναι υποψήφια διδάκτορας στο 2ο της διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, στο Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης, με κατεύθυνση την Εκπαιδευτική Διοίκηση. Ο τίτλος του 2ου  Διδακτορικού της είναι :  Αποτελεσματικές τεχνικές λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας στην Εκπαιδευτική διαδικασία και οι ψυχολογικές συνιστώσες που επηρεάζουν (προς ολοκλήρωση).

Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ.

Εργάστηκε στο Manor Hill και Finchle, σχολεία πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια , του Ηνωμένου Βασιλείου σαν Επικεφαλής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Καθηγήτρια Μουσικής και Μαέστρος xορωδίας και oρχήστρας. Ιδιωτικά δημιούργησε την Παιδική Παροικιακή Χορωδία του Λονδίνου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου. Είναι Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας, Χορωδίας Ενηλίκων και Εκκλησιαστικής Χορωδίας του Δήμου Πέγειας όπως  επίσης παρέχει υπηρεσίες πολιτιστικού λειτουργού.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια και έρευνες στην Κύπρο, Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της Δρ. Γεωργίου είναι σε θέματα Μουσικής Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης, Μουσικής Σύνθεσης, Ταινίες και Media, Επικοινωνίας- ΜΜΕ και Έρευνας.

Η Δρ. Γεωργίου έχει συνθέσει μουσική για αρκετές ταινίες (μικρού μήκους) για βουβό κινηματογράφο και θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ, στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα έχει λάβει αρκετά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, και επίσης υπήρξε διοργανώτρια και κριτής σε μουσικούς διαγωνισμούς ταλέντων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Δρ. Γεωργίου διατηρεί καθήκοντα Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού στο Τμήμα Ψυχολογίας στην Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Νεάπολις και διδάσκει μαθήματα Μουσικής Ψυχολογίας , Ανεξάρτητης Ερευνητικής Μελέτης ι – ιι και Πολυπολιτισμικές Διαστάσεις της Συμπεριφοράς. Επίσης από το 2015 διατηρεί καθήκοντα Γραμματείας Σχολής στο Τμήμα Ψυχολογίας και στην Σχολή Επιστήμων Υγείας, όπως και στο Τμήμα Διδακτορικών Προγραμμάτων.