ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Cypriot Environmental Award to Neapolis University in Cyprus

June 5, 2015

Την  Παρασκευή 5 Ιουνίου του 2015, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,  το Πανεπιστήμιο Νεάπολις τιμήθηκε με το Παγκύπριο Περιβαλλοντικό Βραβείο για το Περιβαλλοντικό του Έργο στα 5  χρόνια της λειτουργίας του αναφορικά με τις δράσεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Το βραβείο το παρέλαβε η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών μαζί με φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δρ. Αντρέας Μασούρας, Λέκτορας του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Συγκεκριμένη μνεία έγινε στις παρακάτω δράσεις: Ανάπλαση των Κήπων της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και την παρουσίασή της στη 2η Biennale της Ιταλίας, τιμητική διάκριση στο Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό της UIA  το 2014, μελέτη του Περιβάλλοντος Χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάφου, συμμετοχή στην Biennale Spazio Publicco 2015 στη Ρώμη,  οργάνωση Διεθνών Συνεδρίων, Ημερίδων, Διαλέξεων σχετικά με το Περιβάλλον και την Αρχιτεκτονική Τοπίου στην Κύπρο και στο Διεθνή Χώρο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, ο Πρόεδρος του κινήματος Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης και η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024