ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Εναρκτήρια συνάντηση προγράμματος EUROTEQ

December 21, 2020

Πραγματοποιήθηκε στις 18/12/20 με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος EUROTEQ (clinical measurement literacy for EUROpean Transparency and EQuality in health) το οποίο χρηματοδοτείται από το Erasmus + KA2 Cooperation for Innovation and the exchange  of Good Practices και συντονίζεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης οργανισμοί και πανεπιστήμια από Ελλάδα, Σερβία, Σουηδία, Εσθονία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σλοβενία, και Ρουμανία.

Οι στόχοι αυτού του έργου είναι: (i) ανάπτυξη, (ii) δοκιμή (iii) εφαρμογή και (iv) διάδοση του εκπαιδευτικού πακέτου για επαγγελματίες υγείας, οργανώσεις ασθενών και άλλους σχετικούς ενδιαφερόμενους, επιτρέποντάς τους να διευκολύνουν την ανθρωποκεντρική περίθαλψη και να υποστηρίξουν τη συμπερίληψη της συμμετοχής του ασθενούς και του κοινού, ιδίως εκείνων από κοινωνικά μειονεκτούσες ομάδες, στην έρευνα για την υγεία.

Περαιτέρω στόχος είναι η παραγωγή ενός λειτουργικού προγράμματος κατάρτισης, που θα αντανακλά την κοινωνικοπολιτισμική πολυμορφία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το έργο στοχεύει στο να καταστήσει το εκπαιδευτικό υλικό προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών υγείας και άλλων σχετικών ενδιαφερομένων.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συντονίζουν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Μάριος Αργυρίδης και η Λέκτορας Γνωστικής Ψυχολογίας Μαριλένα Μουσουλίδου.

LATEST NEWS

Το διήμερο 14-15 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί on line υπό την συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου...

May 14, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του πορείας, της ακαδημαϊκής αρτιότητας και της παραγωγής καινοτόμου γνώσης, έχει προκηρύξει νέες μόνιμες θέσεις ακαδημαϊκού προσωπικού...

April 28, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.