ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Εναρκτήρια συνάντηση προγράμματος EUROTEQ

December 21, 2020

Πραγματοποιήθηκε στις 18/12/20 με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος EUROTEQ (clinical measurement literacy for EUROpean Transparency and EQuality in health) το οποίο χρηματοδοτείται από το Erasmus + KA2 Cooperation for Innovation and the exchange  of Good Practices και συντονίζεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης οργανισμοί και πανεπιστήμια από Ελλάδα, Σερβία, Σουηδία, Εσθονία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σλοβενία, και Ρουμανία.

Οι στόχοι αυτού του έργου είναι: (i) ανάπτυξη, (ii) δοκιμή (iii) εφαρμογή και (iv) διάδοση του εκπαιδευτικού πακέτου για επαγγελματίες υγείας, οργανώσεις ασθενών και άλλους σχετικούς ενδιαφερόμενους, επιτρέποντάς τους να διευκολύνουν την ανθρωποκεντρική περίθαλψη και να υποστηρίξουν τη συμπερίληψη της συμμετοχής του ασθενούς και του κοινού, ιδίως εκείνων από κοινωνικά μειονεκτούσες ομάδες, στην έρευνα για την υγεία.

Περαιτέρω στόχος είναι η παραγωγή ενός λειτουργικού προγράμματος κατάρτισης, που θα αντανακλά την κοινωνικοπολιτισμική πολυμορφία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το έργο στοχεύει στο να καταστήσει το εκπαιδευτικό υλικό προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών υγείας και άλλων σχετικών ενδιαφερομένων.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συντονίζουν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Μάριος Αργυρίδης και η Λέκτορας Γνωστικής Ψυχολογίας Μαριλένα Μουσουλίδου.

LATEST NEWS

  Ο Μάριος Ευρυβιάδης, Καθηγητής Δεθνών Σχέσεων και Ασφάλειας του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συμμετείχε ως Πρόεδρος και Συντονιστής...

February 16, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έγινε δεκτό ως μέλος της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας NetWorld2020 (ETP) για δίκτυα και υπηρεσίες επικοινωνίας. Το NetWorld2020 έχει σήμερα περισσότερα από 900...

February 12, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.