ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Εναρκτήρια συνάντηση προγράμματος EUROTEQ

December 21, 2020

Πραγματοποιήθηκε στις 18/12/20 με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος EUROTEQ (clinical measurement literacy for EUROpean Transparency and EQuality in health) το οποίο χρηματοδοτείται από το Erasmus + KA2 Cooperation for Innovation and the exchange  of Good Practices και συντονίζεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης οργανισμοί και πανεπιστήμια από Ελλάδα, Σερβία, Σουηδία, Εσθονία, Νορβηγία, Ολλανδία, Σλοβενία, και Ρουμανία.

Οι στόχοι αυτού του έργου είναι: (i) ανάπτυξη, (ii) δοκιμή (iii) εφαρμογή και (iv) διάδοση του εκπαιδευτικού πακέτου για επαγγελματίες υγείας, οργανώσεις ασθενών και άλλους σχετικούς ενδιαφερόμενους, επιτρέποντάς τους να διευκολύνουν την ανθρωποκεντρική περίθαλψη και να υποστηρίξουν τη συμπερίληψη της συμμετοχής του ασθενούς και του κοινού, ιδίως εκείνων από κοινωνικά μειονεκτούσες ομάδες, στην έρευνα για την υγεία.

Περαιτέρω στόχος είναι η παραγωγή ενός λειτουργικού προγράμματος κατάρτισης, που θα αντανακλά την κοινωνικοπολιτισμική πολυμορφία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το έργο στοχεύει στο να καταστήσει το εκπαιδευτικό υλικό προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών υγείας και άλλων σχετικών ενδιαφερομένων.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συντονίζουν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Μάριος Αργυρίδης και η Λέκτορας Γνωστικής Ψυχολογίας Μαριλένα Μουσουλίδου.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024