ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο δημοσιεύει τον Δείκτη Τιμών Ακινήτων Νεάπολις (NPPI) για το δεύτερο τρίμηνο του 2023

March 4, 2024

Το Τμήμα Ακινήτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου δημοσιεύει τον Δείκτη Τιμών Ακινήτων Neapolis (NPPI), ένα καινοτόμο αναλυτικό εργαλείο που αναπτύχθηκε για να συμβάλει στη μακροοικονομική ανάλυση της αγοράς ακινήτων της Κύπρου. Στόχος της πρωτοβουλίας, είναι η καθιέρωση του δείκτη ως μια αμερόληπτη πηγή πληροφοριών για διάφορους συμμετέχοντες του τομέα των ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων εκτιμητών, κτηματομεσιτών, επενδυτών, επιχειρηματιών ανάπτυξης γης, καθώς επίσης και οικονομολόγων, ερευνητών και κυβερνητικών οργανισμών. Επιπλέον, χρησιμεύει ως δυναμική εκπαιδευτική πηγή μάθησης για τους φοιτητές μας στα πεδία των οικονομικών των ακινήτων, εκτίμησης ακινήτων και ανάλυσης αγοράς/δεδομένων.

Ο δείκτης NPPI δημοσιεύεται σε τριμηνιαία βάση και επί του παρόντος παρακολουθεί τις τιμές νέων και μεταχειρισμένων οικιστικών μονάδων, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών και διαμερισμάτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, με δεδομένα από το 2012 και έπειτα.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024