ΤΜHΜΑ ΕΚΤIΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝAΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝHΤΩΝ

Το Τμήμα φιλοδοξεί να αποτελεί κέντρο ακαδημαϊκής ποιοτικής εκπαίδευσης και έρευνας υψηλής ποιότητας στον τομέα των ακινήτων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

scroll

Τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται από το Τμήμα συνδυάζουν την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική εμπειρία προκειμένου να παρέχουν στους φοιτητές/τριες τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των ακινήτων.

Τα προγράμματα του Τμήματος είναι μοναδικά στον Ελληνόφωνο χώρο και έχουν δομηθεί και καταρτιστεί με βάση τα καλύτερα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα των ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περαιτέρω, τα μέλη του διδακτικού προσωπικού είναι άτομα με εξειδικευμένη εκπαίδευση αλλά και πολύχρονη τοπική η/και διεθνή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από το ΕΤΕΚ, ενώ το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από το RICS, την κορυφαία επαγγελματική οργάνωση στον τομέα των ακινήτων διεθνώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το Τμήμα συνεργάζεται στενά με όλους τους τοπικούς φορείς και οργανισμούς στον τομέα των ακινήτων, όπως το ΕΤΕΚ, το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, το RICS Κύπρου, καθώς και το Κτηματολόγιο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Real Estate έχει εξασφαλίσει πιστοποίηση από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Επίσης συνεργάζεται και με διάφορα Πανεπιστήμια του εξωτερικού μέσω του προγράμματος Erasmus+

PROGRAMMES

Το Τμήμα προσφέρει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναγνώριση και Πιστοποίηση βέλτιστων πρακτικών ελέγχου ποιότητας από τον διεθνή φορέα αξιολόγησης Ποιότητας Sureplus Quality Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από τον φορέα...

December 22, 2020

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Το γραφείο Εισαγωγή έχει όλα τα έντυπα και πληροφορίες για τους φοιτητές

ΔΙΑΜΟΝΗ

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας

ΔΙΔΑΚΤΡΑ & ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Οικονομικές πληροφορίες, βοήθεια και έντυπα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Υπηρεσίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο

ERASMUS

Το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, Erasmus και η σχετικές πληροφορίες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Πληροφορίες σχετικά με τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Πέτρος Σιβιτανίδης

Αναπληρωτής Καθηγητής στο Real Estate

Πρόεδρος Τμήματος Real Estate

Συντονιστής Μεταπτυχιακού στο Real Estates

Ο Πέτρος Σιβιτανίδης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης στα Οικονομικά των Ακινήτων, και Master in City Planning από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Γεωργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Nicholas Nunnington

Επίκουρος Καθηγητής στην Διαχείριση Ακινήτων

Θωμάς Δημόπουλος

Λέκτορας στο Real Estate

Συντονιστής Πτυχίο στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων

Ο Θωμάς Δημόπουλος είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής.

Προγράμματα εκπαίδευσης υψηλής ειδίκευσης επαγγελματιών σε θέση να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία ακινήτων στην Κύπρο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.