ΤΜHΜΑ ΕΚΤIΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝAΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝHΤΩΝ

Το Τμήμα φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για άριστη εκπαίδευση και έρευνα υψηλής ποιότητας στον τομέα των ακινήτων τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

scroll

Στόχος του Τμήματος Εκτίμησης και Ανάπτυξης Ακινήτων είναι η δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών σε έναν από τους κύριους τομείς της οικονομίας όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και παγκοσμίως, παρέχοντας τις σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που αναζητούνται από εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ακινήτων.

Τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται από το Τμήμα συνδυάζουν την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική εμπειρία προκειμένου να παρέχουν στους φοιτητές/τριες τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των ακινήτων.

Τα προγράμματα του Τμήματος είναι μοναδικά στον Ελληνόφωνο χώρο και έχουν δομηθεί και καταρτιστεί με βάση τα καλύτερα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα των ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περαιτέρω, τα μέλη του διδακτικού προσωπικού είναι άτομα με εξειδικευμένη εκπαίδευση αλλά και πολύχρονη τοπική η/και διεθνή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από το ΕΤΕΚ, ενώ το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από το RICS, την κορυφαία επαγγελματική οργάνωση στον τομέα των ακινήτων διεθνώς.

Εγχειρίδιο 2021-2022 Τμήματος Εκτίμησης και Ανάπτυξης Ακινήτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το Τμήμα συνεργάζεται στενά με όλους τους τοπικούς φορείς και οργανισμούς στον τομέα των ακινήτων, όπως το ΕΤΕΚ, το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, το RICS Κύπρου, καθώς και το Κτηματολόγιο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Real Estate έχει εξασφαλίσει πιστοποίηση από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Επίσης συνεργάζεται και με διάφορα Πανεπιστήμια του εξωτερικού μέσω του προγράμματος Erasmus+

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Τμήμα προσφέρει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Τμήμα Ακινήτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου δημοσιεύει τον Δείκτη Τιμών Ακινήτων Neapolis (NPPI), ένα καινοτόμο αναλυτικό εργαλείο που αναπτύχθηκε για να συμβάλει στη μακροοικονομική...

March 4, 2024

Αναγνώριση και Πιστοποίηση βέλτιστων πρακτικών ελέγχου ποιότητας από τον διεθνή φορέα αξιολόγησης Ποιότητας Sureplus Quality Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από τον φορέα...

December 22, 2020

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Το γραφείο Εισαγωγή έχει όλα τα έντυπα και πληροφορίες για τους φοιτητές

ΔΙΑΜΟΝΗ

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας

ΔΙΔΑΚΤΡΑ & ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Οικονομικές πληροφορίες, βοήθεια και έντυπα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Υπηρεσίες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο

ERASMUS

Το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, Erasmus και η σχετικές πληροφορίες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Πληροφορίες σχετικά με τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θωμάς Δημόπουλος

Επίκουρος Καθηγητής στο Real Estate

Συντονιστής Πτυχίο στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων

Ο Θωμάς Δημόπουλος είναι διδάκτορας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Προγράμματα εκπαίδευσης υψηλής ειδίκευσης επαγγελματιών σε θέση να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία ακινήτων στην Κύπρο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ