ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Το Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, Νεάπολις και Intersport: πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός E-Commerce Project #The Heart of Cart

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός E-Commerce Project #The Heart of Cart

January 18, 2021

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και Intersport: πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός E-Commerce Project #The Heart of Cart

Το Γραφείο Διασύνδεσης και το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου εκφράζουν την περηφάνια τους για την επιτυχή διεξαγωγή  του διαγωνισμού E-Commerce Project #The Heart of Cart  την Τρίτη 12/01/2021.

Την πρώτη θέση στον διαγωνισμό μοιράστηκαν δύο projects, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που παρήχθη από τους συμμετέχοντες φοιτητές καθώς και την επαγγελματική προσέγγισή τους στα ζητούμενα του διαγωνισμού.

Τα projects που βραβεύτηκαν ήταν της ομάδας των Βασίλη Χαχάμη, Ισμήνης Δρυμπέτα και Χριστόφορου Παυλουδάκη καθώς και η εργασία της Ελένης Κοντογιάννη.

Το Πανεπιστήμιο συγχαίρει θερμά τους συντελεστές των επιτυχών συμμετοχών, ευχόμενο αυτή η διάκριση να είναι το πρώτο τους βήμα για μια δημιουργική και επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου εκφράζει επίσης θερμές ευχαριστίες προς τους συνεργάτες της εταιρίας Intersport και την επιτροπή αξιολόγησης των εργασιών, η οποία απαρτιζόταν από τους: κο  Παύλο Μαργαρίτη (Regional Category Manager – INTERSPORT Athletics S.A.), κα Μαρία Κολοκυθά (HR Manager INTERSPORT Greece and Cyprus), κο Γιώργο Λεβεντάκη (Regional E-Commerce Operations Manager – INTERSPORT Athletics S.A), κα Νατάσα Φωτεινακοπούλου (Human Resources Supervisor – DPAM Greece & Cyprus), κο Αλέξανδρο Βουκάτο (Stores Manager Cyprus – Intersport) και τον κο Νικήτα Πέτρου (Regional Commercial Director – INTERSPORT Athletics S.A. ).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει επίσης προς τον κο Γεώργιο Δεϊρμεντζόγλου, Λέκτορα στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα για τον συντονισμό της εκδήλωσης, την ακαδημαϊκή εποπτεία του διαγωνισμού, την προετοιμασία των διαγωνιζομένων και την τεράστια προσφορά στην υλοποίηση της όλης διαδικασίας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους τους τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, οι οποίοι συμμετείχαν στο E-Commerce Project #TheHeartofCart by Neapolis University and INTERSPORT και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να παράγουν πρωτοπόρες  και καινοτόμες ιδέες, ώστε φέρουν το μέλλον πιο κοντά στο παρόν.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποίηση συμμετοχής στον διαγωνισμό καθώς και αναμνηστικά δώρα από την εταιρεία Intersport.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024