ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και Intersport : H καινοτόμος πρωτοβουλία e-Commerce Excellence Cyprus.

H καινοτόμος πρωτοβουλία e-Commerce Excellence Cyprus

November 23, 2020

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και Intersport : H καινοτόμος πρωτοβουλία e-Commerce Excellence Cyprus.

Με ιδιαίτερη χαρά  το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας του με τον Όμιλο Fourlis, προχωρεί με την εταιρεία Intersport  στην υλοποίηση του διαγωνισμού e-Commerce Excellence Cyprus.

Το e-Commerce Excellence Cyprus  στοχεύει στην αναβάθμιση της στρατηγικής του ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας  στην κυπριακή αγορά, μέσω  ανάδειξης και επιβράβευσης της αριστείας, αξιοποιώντας τις ικανότητες, τις γνώσεις και καινοτόμες  ιδέες των φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνεργασία και γνωριμία  στελεχών της εταιρείας Intersport με τους φοιτητές του Τμήματος.  Oι κ.  Μαρία Κολοκυθά, HR Manager, Νατάσα Φωτεινακοπούλου,  Human Resources Supervisor και ο κος Γιώργος Λεβεντάκης, Regional E-commerce Operations Manager συμμετείχαν στο μάθημα ECommerce των τεταρτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομικών με διδάσκοντα τον  κ. Γιώργο Δεϊμερτζόγλου,  Λέκτορα ψηφιακής Επιχειρηματικότητας, ο οποίος έχει αναλάβει και την ακαδημαϊκή εποπτεία του διαγωνισμού.

Μέσω του eCommerce Excellence Cyprus το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου   σε συνεχή διαβούλευση, συνεργασία και διάδραση με τους επιχειρηματικούς εταίρους του υλοποιεί,  παρά τις όποιες δυσκολίες  λόγω πανδημίας COVID-19,  καινοτόμες δράσεις, οι οποίες  ενισχύουν την διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο ενδυναμώνοντας  το  ψηφιακό αποτύπωμα  της χώρας και συμβάλλοντας στην κοινωνική συνοχή και  ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στη Κυπριακή Δημοκρατία.

LATEST NEWS

  Ο Μάριος Ευρυβιάδης, Καθηγητής Δεθνών Σχέσεων και Ασφάλειας του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συμμετείχε ως Πρόεδρος και Συντονιστής...

February 16, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έγινε δεκτό ως μέλος της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας NetWorld2020 (ETP) για δίκτυα και υπηρεσίες επικοινωνίας. Το NetWorld2020 έχει σήμερα περισσότερα από 900...

February 12, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.