ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Neapolis University Pafos at traditional new years cake cut in Thessaloniki Office

February 5, 2015

Παρόντες προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές, γονείς και φίλοι του Πανεπιστημίου

Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η κοπή της πίτας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη τη νέα χρονιά.
Το απόγευμα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Γραφείων Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 80), προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, απόφοιτοι από τη Βόρεια Ελλάδα, οι συγγενείς, φίλοι και νέοι ενδιαφερόμενοι να φοιτήσουν στο Νεάπολις τη νέα χρονιά, καθώς και ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Θεόδουλος Ταπανίδης.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου ο Αντιπρύτανης κ. Διομήδης Μαρκουλής, και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέας Γερμανός. Έκοψαν την βασιλόπιτα, αφού ευχήθηκαν σε όλους του παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, και καλή πρόοδο στις σπουδές και στις δουλειές τους.
Στη δεξίωση που ακολούθησε με πλούσιο μπουφέ και μουσική, σπουδαστές, καθηγητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν καλύτερα, και να ανταλλάξουν ευχές.

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, που παρέχει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Τα προγράμματα σπουδών του τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., και αποτελούν μία σίγουρη εναλλακτική πρόταση σπουδών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Θεσσαλονίκης

Τσιμισκή 80, 3ος όροφος,

Τ:2310931673,

E: [email protected], [email protected]

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024