Close

Γιατί το Νεάπολις – Πανεπιστήμιο στην Κύπρο

 

Τοποθεσία

Χάρτης Google

Η θέση της πανεπιστημιούπολης, οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να ενθαρρύνει τη μάθηση, την εργασία και διάφορες πτυχές της ζωής των φοιτητών, επιτρέποντας σε κάθε φοιτητή να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να βρείτε τη θέση του Πανεπιστημίου Νεάπολις στο Google Maps!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Συγκοινωνίες

Συγκοινωνίες - Φωτογραφία

Στις 5 Ιουλίου 2010 ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου ΛΤΔ (Ο.ΣΥ.ΠΑ. ΛΤΔ) αφού ανέλαβε από την εταιρεία Αστικά Λεωφορεία Πάφου ΛΤΔ (ΑΛΕΠΑ ΛΤΔ) που λειτουργούσε από το 1980. Ο Ο.ΣΥ.ΠΑ. ΛΤΔ, συμμετέχοντας στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, απέκτησε νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία, προσέλαβε εξειδικευμένο, καταρτισμένο προσωπικό και λειτουργεί καθημερινά με τακτικές διαδρομές που καλύπτουν ολόκληρη την Επαρχία Πάφου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ιστορία της Πάφου

Φωτογραφία - Ιστορία της Πάφου

Η Πάφος είναι πόλη στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κύπρου, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία βασίλεια της νήσου. Μεταξύ άλλων, ήταν διάσημη και ως κέντρο λατρείας της θεάς Αφροδίτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μοναδική Φοιτητική Εμπειρία

Ας χαρούμε λοιπόν όσο είμαστε νέοι. Με την αμέριστη στήριξη του Πανεπιστημίου οι φοιτητές εντάσσονται σε ομίλους που τους ενδιαφέρουν, οργανώνουν πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, εμπλουτίζοντας έτσι με δημιουργικές δραστηριότητες τα χρόνια των σπουδών τους. Το Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα διαμονής σε άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις μεριμνήσαμε για τη διασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που συντελούν στη δημιουργία ενός κλίματος φροντίδας για τους φοιτητές μας, τόσο σε ζητήματα της καθημερινότητάς τους, όσο και σε τυχόν ανάγκες τους για ψυχολογική υποστήριξη.

Το εστιατόριο και η καφετέρια, η εξωτερική πισίνα, το γυμναστήριο και τα γήπεδα αντισφαίρισης σε συνδυασμό με την 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ποιότητα της καθημερινής ζωής στο Πανεπιστήμιο.

 

Σύγχρονη Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

Ένα πανεπιστήμιο είναι πρωτίστως οι άνθρωποί του, οι δημιουργοί της νέας γνώσης και οι ολοκληρωμένοι απόφοιτοι που συνδυάζουν επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική ηθική και ευρύτερη παιδεία. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου διδάσκονται και αποκτούν δεξιότητες που τους εξασφαλίζουν τη διά βίου επιστημονική ενημέρωση και ανάπτυξη.

Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στις πιο σύγχρονες και προηγμένες επαγγελματικές πρακτικές, με εφαρμοσμένες αναλυτικές μεθόδους και με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

 

Φωτογραφία - Καθηγητής Γιάννης Πολίτης πρωτοπορεί στην χρήση της μεθόδου της Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης

Ο Καθηγητής Γιάννης Πολίτης πρωτοπορεί στην χρήση της μεθόδου της Ταυτόχρονης Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης με τη συγκρότηση εικονικών τάξεων διδασκαλίας, υποστηριζόμενων από οπτικοακουστική διασύνδεση μέσω διαδικτύου.

 

Φωτογραφία - Ο Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος πρωτοστατεί στην έρευνα για τα κίνητρα και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες

Ο Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος πρωτοστατεί στην έρευνα για τα κίνητρα και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, συμμετέχοντας σε ομάδες ειδικών, σε συνεργασία και με άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

 

Φωτογραφία - Ο Δρ Γεώργιος Αρτόπουλος διερευνά την ανάπτυξη αρχέτυπων χωρικών μοντέλων

Ο Δρ Γεώργιος Αρτόπουλος διερευνά την ανάπτυξη αρχέτυπων χωρικών μοντέλων, που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι αρχιτέκτονες εξερευνούν και διαντιδρούν με το δομημένο περιβάλλον